Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν- Βαρθολομαίου

Το βράδυ της Δευτέρας, πρώτης ημέρας της επιστροφής του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου από την Αμερική, του τηλεφώνησε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για να ρωτήσει τα της υγείας του και να πληροφορηθεί για το ταξίδι της επιστροφής του στην Πόλη.

Όταν ο Πατριάρχης τον ευχαρίστησε για την πρόσφατη συνάντηση που είχαν στον Λευκό Οίκο, στις 25 Οκτωβρίου, η οποία και διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα, ο Πρόεδρος απάντησε ότι αυτή θα μπορούσε να κρατήσει και ένα χρόνο!

Είπε ακόμη ότι μετά τη δική τους συνάντηση μετέβη στο Βατικανό και είχε συνάντηση με τον Πάπα, όπου με χαρά διαπίστωσε τις πολύ αδελφικές σχέσεις των δύο θρησκευτικών ηγετών.

Περαιτέρω, ο Πρόεδρος Μπάιντεν ανέφερε στην Α.Θ. Παναγιότητα τη συνάντησή του με τον γνωστό αθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει γίνει Ορθόδοξος.

Τέλος, ο Πρόεδρος είπε στον Πατριάρχη να μη διστάζει να επικοινωνεί μαζί του για οποιοδήποτε θέμα, όταν παρίσταται ανάγκη.

 
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 
 

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.