Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πρώτη προπόνηση για τον Χουάνκαρ

Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καλαφάτης» έκανε το πρωί της Πέμπτης (10/9) ο Ισπανός Χουάνκαρ, μόλις λίγες ώρες μετά την υπογραφή του διετούς διάρκειας συμβολαίου του με το «τριφύλλι». Ο 30χρονος αριστερός μπακ συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα κι έδειξε πως είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, ωστόσο, όπως είναι λογικό, δεν υπολογίζεται για την κυριακάτικη (13/9) πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να «μάθει» καλύτερα την ομάδα.

Το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα αναμένεται να γίνει την 3η αγωνιστική, στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα, διότι το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Παναθηναϊκός έχει «ρεπό», από τη στιγμή που παίζει -βάσει προγράμματος- με τον Απόλλωνα Σμύρνης (έχουν αναβληθεί οι πρώτοι τρεις αγώνες του).

Από εκεί και πέρα, ο Ντάνι Πογιάτος είδε (και) τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα να «μπαίνει» σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα έπειτα από δύο εβδομάδες, ξεπερνώντας το πρόβλημα στη μέση. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έκανε θεραπεία, μετά το μικροτραυματισμό του στο γλουτό στη χθεσινή προπόνηση, όμως το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού θεωρεί πως θα είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς της Κυριακής. Ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και οι Λούκας Βιγιαφάνιες, Φώτης Ιωαννίδης, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, σέντρες και τελειώματα και εξάσκηση στα τελειώματα.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

 

    

 

Απόψεις

randomness