Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συνελήφθησαν τσαντάκηδες στις Θερμοπύλες !

Η παραβατικότητα καλά κρατεί στη Φθιώτιδα . Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας,συνελήφθησαν χθες τρία ατομα για κλοπή τσάντας από σταθμευμένο όχημα στις Θερμοπύλες . 


 

 

Ειδικότερα οι δράστες  αφαίρεσαν από σταθμευμένο και ανασφάλιστο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στις Θερμοπύλες , μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο, καθώς και διάφορα κοσμήματα και έγγραφα ημεδαπής. Ακολούθως διέφυγαν, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν άμεσα αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του προαναφερόμενου οχήματος και τη σύλληψη των τριών επιβαινόντων.

 

Σε έρευνα που διενεργήθηκε  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, τα οποία αποδόθηκαν στην νόμιμο κάτοχό τους.Επίσης κατασχέθηκε και το  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

 Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

Συνελήφθησαν  τρείς ανήλικοι  στη Λαμία  για κλοπή πορτοφολιού

 

 

 

 Τρεις  ανήλικοι ημεδαποί, συνελήφθησαν στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης ,  κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

 

 

 

Ειδικότερα οι τρείς νεαροί , χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι από τσάντα ημεδαπής, το οποίο περιείχε τραπεζικές κάρτες και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα της παθούσας. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

 

 

 

Η παράνομη πράξη τους έγινε αντιληπτή από διερχόμενο αστυνομικό εκτός  υπηρεσίας  ο οποίος ενημέρωσε τους περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, με αποτέλεσμα να συλλάβουν τους τρείς ανήλικους . 

 

 Το κλεμμένο πορτοφόλι, με το περιεχόμενό του, βρέθηκε κάτω από την θέση του συνοδηγού του οχήματος, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του.

 

 Ο ανήλικος οδηγός του οχήματος στερείται σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και όπως διαπιστώθηκε είναι ιδιοκτησίας ημεδαπής, η οποία αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

                                                                                          Τραπεζική απάτη στις Λιβανάτες 

 

Στις Λιβανάτες , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, συνελήφθησαν τρείς  αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και δυο γυναίκες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

 

Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι, χρησιμοποιώντας χρεωστική τραπεζική κάρτα ημεδαπού, ο οποίος την είχε απολέσει χθες το πρωί στην ανωτέρω περιοχή, προέβησαν σε διάφορες ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα.

 

Ο παθών αντιλαμβανόμενος τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν, ενημέρωσε τις Διωκτικές Αρχές με αποτέλεσμα οι κατηγορούμενοι να εντοπισθούν άμεσα σε supermarket της περιοχής και να συλληφθούν.

 

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 



 

 

 

 

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

 

    

 

Απόψεις

Γράφει η Γιώτα Τριανταφύλλου Φθαρτός κόσμοςψηλαφίζει  την μήτρα μουπριν ακόμη ανθίσει ζωή.Ταπεινά θέλω ζητούν να γεννηθούν σε καιρούς ξεχασμένους απ' αγκαλιές, σιμά...
randomness