Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παραμένει τεταμένη η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας

• Στα Εξάρχεια οι αντιεξουσιαστές 

-

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στα Προπύλαια, από κουκουλοφόρους, μπορεί να έχουν σταματήσει, αλλά η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας παραμένει τεταμένη. Οι αντιεξουσιαστές, μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν -πετώντας βόμβες μολότοφ και πέτρες σε άνδρες των ΜΑΤ- κατευθύνθηκαν από την Πανεπιστημίου προς την Ομόνοια, όπου έβαλαν φωτιά σε δύο κάδους απορριμμάτων. Στη συνέχεια, όμως, έκαναν αναστροφή και κατευθύνθηκαν προς την Πλατεία Συντάγματος, μέσω της Σταδίου, ενώ αργότερα επέστρεψαν στα Προπύλαια.

Παράλληλα, μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης Χαλκιδικής πραγματοποίησαν πορεία από την αρχή της Πανεπιστημίου προς τα Προπύλαια, μόλις κόπασαν τα επεισόδια. Αμέσως μετά, όμως, κατευθύνθηκαν προς την Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από την Βουλή, όπου και εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους στην εξόρυξη χρυσού.

Περίπου 150 αντιεξουσιαστές έχουν βάλει φωτιά, αυτή την ώρα, σε κάδους απορριμμάτων στα Εξάρχεια, όπου έχουν συγκεντρωθεί μετά από τα επεισόδια στα Προπύλαια. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούν από απόσταση, ενώ δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται στην οδό Στουρνάρη.

 
(ΑΠΕ)


    

 

Απόψεις

Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΣε σχέση με τα επίκαιρα θέματα δημόσιου ενδιαφέροντος, οι επερχόμενες εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δε μπορεί παρά...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness