Όλη η αλήθεια για τις δημοσκοπήσεις
Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως, ότι οι δημοσκοπήσεις σταμάτησαν τη Μεγάλη Τετάρτη και συνεχίζονται κανονικά από σήμερα το πρωί.
Στο Μαξίμου είναι αισιόδοξοι γιατί η Νέα Δημοκρατία εξασφαλίζει διαφορά ασφαλείας σχεδόν τέσσερις μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Επικρατεί όμως κατήφεια για το ποσοστό το οποίο εξακολουθεί να κινείται οριακά λίγο πάνω από το 30%.
Ακριβώς αυτή η στασιμότητα είναι που προβληματίζει τους επικοινωνιολόγους του Μαξίμου, οι οποίοι εισηγούνται να τεθούν από τον πρωθυπουργό με σκληρό τρόπο τα διλήμματα των εκλογών.
Όσο το μήνυμα είναι χαλαρό, τόσο η κατάσταση θα παραμένει θολή με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.
Γι΄ αυτό αναμένεται αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας για το διακύβευμα των εκλογών.
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR