Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ ο Μ. Γκαγκάτσης

Ο νυν αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η καταληκτική προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων στις αρχαιρεσίες του Ιουλίου έληξε το μεσημέρι της Πέμπτης (6/6) χωρίς να εμφανιστεί ανθυποψήφιος, με αποτέλεσμα ο γιος του πρώην προέδρου της ΕΠΟ να είναι ο μοναδικός που διεκδικεί τον προεδρικό θώκο.

Οι εκλογές στις 22 Ιουλίου είναι πλέον τυπική αλλά και αναγκαία διαδικασία προκειμένου να επικυρωθεί η ανάδειξή του στο ύπατο ποδοσφαιρικό αξίωμα, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται τώρα στον αριθμό των Ενώσεων που θα τον στηρίξουν.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

«Κατά την πάροδο της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Προέδρου της Ε.Π.Ο. διαπιστώθηκε ότι μόνο ο κ. Χρυσόστομος Γκαγκάτσης κατέθεσε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, την δε υποψηφιότητα του πρότεινε ο απαιτούμενος από το Καταστατικό αριθμός Ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

Οι σχετικοί φάκελοι έχουν προσκομιστεί στην Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, η οποία καλείται βάσει των διατάξεων του άρθρου 52 και των Παραρτημάτων Γ και ΣΤ του Καταστατικού να προχωρήσει στον «Έλεγχο Ακεραιότητας».

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Ε.Π.Ο. έχει προγραμματιστεί για την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της 22ης Ιουλίου 2024».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Γράφει ο Χ.Τ. ο Βιτ’λιώτης Φθινόπωρο και τον καιρόΤον βάψαν πάλι γκρίζοΚαι με της πένας το φακόΣας τον φωτογραφίζω.Τα φύλλα δέστε πλένονταιΜε τ’ ουρανού το δάκρυΣαν...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness