Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παραμένει στον ΠΑΟΚ και η Τσικνάκη

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου της Αβραμίνας Σεβδίλη, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (18/7) την παραμονή και της Εμμανουέλας Τσικνάκη στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του συλλόγου. Η 23χρονη τερματοφύλακας, η οποία θα φορέσει για έκτη σεζόν τα ασπρόμαυρα, βοήθησε την παρελθούσα σεζόν τον «Δικέφαλο του βορρά» να κατακτήσει το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ και να φτάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η έμπειρη γκολκίπερ δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι ιδιαίτερη χαρούμενη που θα φοράω για έκτη συνεχόμενη χρονιά τα ασπρόμαυρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Η ομάδα, όπως κάθε χρόνο, στοχεύει ψηλά, και ελπίζουμε να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν. Εύχομαι πρώτα απ' όλα υγεία σε όλους, χωρίς τραυματισμούς, και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Εμμανουέλα Τσικνάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα διεθνής τερματοφύλακας, γεννημένη του 2000 με ύψος 170cm, συνεχίζει για έκτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», μετά την περσινή περήφανη κατάκτηση του κυπέλλου και του σούπερ καπ».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

randomness