Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πιρόλα τριετίας στον Ολυμπιακό

Λίγα λεπτά μετά το φιλικό με τη Μαλίν, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιταλού κεντρικού αμυντικού, Λορέντσο Πιρόλα.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 22χρονος πρώην παίκτης της Σαλερνιτάνα είναι τριετούς διάρκειας. Η ιταλική ομάδα θα λάβει το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ (το συμβόλαιό του τελείωνε το καλοκαίρι του 2025), μέρος των οποίων θα βάλει στα ταμεία της και η Ίντερ, η οποία ήταν εκείνη που είχε πουλήσει τον ποδοσφαιριστή στο συγκρότημα του Σαλέρνο και διατηρούσε ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έτσι, αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή των Πειραιωτών στο θερινό «παράθυρο», μετά τους Κοστίνια, Αναγνωστόπουλο, Στάμενιτς και Γκαρθία.

Η ανακοίνωση: 

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Λορέντσο Πιρόλα. Ο αριστεροπόδαρος Ιταλός κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2002 και προέρχεται από τη Salernitana, με την οποία την τελευταία διετία αγωνίστηκε ως βασικός στη Serie A.

Διεθνής με την εθνική U21 της Ιταλίας, στην οποία διετέλεσε αρχηγός, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Inter, με την πρώτη ομάδα της οποίας έκανε ντεπούτο στο ιταλικό Πρωτάθλημα το 2020. Ακολούθησε ο διετής του δανεισμός στη Monza, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στη Serie A.

Εχει εκπροσωπήσει τη χώρα του και στα τμήματα U15, U16, U17 και U18, ενώ στη Serie A έχει κάνει 54 συμμετοχές και έχει πετύχει τρία γκολ.

Λορέντσο, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ολυμπιακού".

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness