Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Ελ Κααμπί ανανέωσε με τον Ολυμπιακό

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί είχε ευτυχές τέλος για τον Ολυμπιακό, που ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας την παραμονή του Μαροκινού αρχισκόρερ (11 γκολ) στο περυσινό Conference League.

Ο Αφρικανός επιθετικός θα συνεχίσει λοιπόν να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες εστίες, έχοντας υπογράψει -κατά πληροφορίες- κλειστό διετές συμβόλαιο έναντι συνολικού ποσού 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Για να πείσει τον Ελ Κααμπί να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα η διοίκηση δαπάνησε αρκετό χρόνο στις διαπραγματεύσεις, ενώ την ίδια ώρα ο ποδοσφαιριστής είχε αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους αλλά και από την Σαουδαραβική Pro League.

Ο παίκτης αποτελούσε άμεση προτεραιότητα για την πειραϊκή ομάδα. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε ζητήσει την παραμονή του με κάθε τρόπο, καθώς αποτελεί πολύτιμο γρανάζι στο σύστημα παιχνιδιού του Βάσκου τεχνικού.

«Παλέψαμε και κερδίσαμε μαζί, κατακτήσαμε μαζί και τώρα συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε μαζί. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό», αναφέρει το μήνυμα του συλλόγου για την ανανέωση του Μαροκινού άσου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων