Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ανανέωσε στον ΠΑΟΚ ο Λευτέρης Παπάζογλου

Ο Λευτέρης Παπάζογλου θα υπερασπιστεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν την εστία της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος του βορρά» γνωστοποίησε σήμερα (25/7) την ανανέωση της συνεργασίας με τον 27χρονο τερματοφύλακα. Την παρελθούσα σεζόν ο Παπάζογλου βοήθησε τους Θεσσαλονικείς να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς και στα πλέι οφ της Handball Premier.

Ο έμπειρος γκολκίπερ δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο: «Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και την επόμενη χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Πέρυσι κατακτήσαμε το κύπελλο Ελλάδος και η χρονιά μας ήταν άκρως πετυχημένη. Φέτος, το κίνητρο είναι εξίσου υψηλό και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους!».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Λευτέρη Παπάζογλου έχει ως εξής:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Λευτέρη Παπάζογλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, γεννημένος το 1997 και με ύψος 192cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου, ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Γράφει η Σοφία Προβοπούλου Η χώρα μας, αλλά και όλη η Ευρώπη, έχει αντιμετωπίσει πολλές κρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία. Η οικονομική κρίση, η υγειονομική, η...
randomness