Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

 

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ Γαστρονομίας, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 19 και 21 Ιουλίου 2024,στην Παραλία της Χαλκίδας (Στρογγυλό)

Με τη συμμετοχή 32 επιχειρήσεων, το Φεστιβάλ γαστρονομίας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού που ήρθε σε άμεση επαφή με τους παραγωγούς και τα μοναδικά προϊόντα τους.

Το πλήθος των επισκεπτών συνομίλησε με τους επιχειρηματίες που προέρχονταν από κάθε γωνιά της Στερεολλαδίκης Γής, μετατρέποντας το Φεστιβάλ γαστρονομίας σε μια πραγματική γιορτή για την τοπική επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία.

Με τη συνδρομή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης , η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας, τον Δήμο Χαλκιδέων, τον Εμπορικό Σύλλογο της Χαλκίδας και το Σωματείο Καταστηματαρχών Εστίασης Εύβοιας Ξένιος Ζευς , συνδιοργάνωσε με άρτιο τρόπο το Φεστιβάλ γαστρονομίας, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από την υψηλή απήχηση στην τοπική κοινωνία, την ικανοποίηση των επισκεπτών, αλλά και από τις πωλήσεις των τοπικών προϊόντων που σημειώθηκαν.

Καθ’ όλη την  διάρκεια του Φεστιβάλ γαστρονομίας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν αγαπημένες Στερεοελλαδίτικες συνταγές και να ταξιδέψουν στον μοναδικό κόσμο της Ευβοϊκής κουζίνας  (θαλασσινών ,μανιταριών, κρεάτων, gourmet συνταγών κ.α.).

    

 

Απόψεις

Γράφει η Σοφία Προβοπούλου Η χώρα μας, αλλά και όλη η Ευρώπη, έχει αντιμετωπίσει πολλές κρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία. Η οικονομική κρίση, η υγειονομική, η...