Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει!

Γράφει η Αρχοντούλα  Ζωγραφοπούλου - Τσιάμη

 

 

Πριν λίγες ημέρες ο Μητσοτάκης και η Κοσιώνη βρέθηκαν τετ - α - τετ, εκείνη με τις ερωτήσεις που ήθελε ν΄ ακούσει ο Κυριάκος κι εκείνος με τις απαντήσεις που ήθελε να δώσει από την πλευρά του για να ακουστούν, εκείνα τα ίδια τα δικά του.

Τρίτος δεν υπήρχε εκεί κι έτσι τα είπαν τόσο γρήγορα οι δύο συγγενείς. Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε.

Μετά ο Κυριάκος πήρε το σοβαρό του ύφος για να κάνει τις δηλώσεις του και τις ως συνήθως υποσχέσεις του. Δεν έπεισε και πάλι. Γιατί εκείνο το αστέρι που μεσουρανούσε με επώνυμο Μητσοτάκης βρίσκεται στο ηλιοβασίλεμα, από παραλήψεις και απερισκεψίες.

Τώρα θα μας πείτε και ποιος θα τον διαδεχτεί;

Εδώ αγαπητοί φίλοι γίνονται έρευνες. Εμείς πάντως δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε από τότε που δεν υπάρχουν ιδεολογίες. Γιατί χωρίς αυτές, πολιτική ιστορία δε γράφεται.

Εκείνο όμως που μπορούμε να πούμε είναι πως στην εποχή μας καθημερινά, σκάνε μύτη όλοι οι νέοι πολιτικοί με την μεγάλη φαντασία τους, την παντογνωσία τους και την ευαισθησία τους για τον Έλληνα και την Ελλάδα. Ο καθένας τους νομίζει πως είναι καλύτερος από τον  άλλον, τον αντίπαλό του. Έχασαν όλοι τους τον προσανατολισμό τους και με χωρίς πυξίδα πια. Και γέμισε ο τόπος κόμματα, κόμματα, κόμματα.

Εκείνο το ΠΑΣΟΚ γέμισε από μνηστήρες περισσότερους και από της Πηνελόπης. Πολλά έκτροπα και στο Σύριζα. Εμείς τέλος θα πούμε: Πως όπου λαλούν πολλοί κόκκοροι αργεί να ξημερώσει.

Έτσι η Ελλαδίτσα μας μένει με τον ανεμόμυλό της να χτυπιέται χωρίς να βγαίνει αλεύρι, μα ο ελληνικός λαός αβέβαιος και νηστικός. Και βάλτε. Θα ΄ρθουν και χειρότερα.


    

 

randomness