Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παρίσι 2024- FIFA: Απέρριψε την καταγγελία της Αργεντινής


  Η FIFA απέρριψε την καταγγελία της Αργεντινής σχετικά με την ακύρωση του γκολ στην αναμέτρηση  με το Μαρόκο στον εναρκτήριο αγώνα των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων, δήλωσε σήμερα (27/7) ο επικεφαλής της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA).

 «Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA απέρριψε τη διαμαρτυρία που κατατέθηκε σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα με το Μαρόκο», δήλωσε ο πρόεδρος της AFA Κλαούντιο Τάπια στο «X», λέγοντας ότι ζητά εξηγήσεις για την απόφαση.

 Η Αργεντινή έχασε τον αγώνα της Τετάρτης, τον εναρκτήριο αγώνα ποδοσφαίρου ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, με τελικό σκορ 2-1 από το Μαρόκο.
 Ο αγώνας διακόπηκε αρχικά με ισοπαλία 2-2 καθώς μια ομάδα οπαδών εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και δύο ώρες αργότερα ακυρώθηκε μέσω το VAR το γκολ της Αργεντινής.

 Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού δήλωσαν την Πέμπτη ότι εργάζονται για να προσδιορίσουν τι έκανε τους οπαδούς να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο.
 «Για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, η AFA θα ρωτήσει για ποιους λόγους ελήφθη η απόφαση και θα αξιολογήσει τις σχετικές προσφυγές», είπε ο Τάπια.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

randomness