Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μπαπέ: «Περίμενα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή»

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θα μπορούσε να περιμένει ένα καλύτερο ξεκίνημα στη διαδρομή του  στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πέτυχε ένα γκολ στο ντεμπούτο του  για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Super Cup χθες (14/8) στη Βαρσοβία.
 Ο Γάλλος σούπερ σταρ  έστειλε την μπάλα στην πάνω γωνία από την πάσα του Τζουντ Μπέλινγκχαμ για να διπλασιάσει το προβάδισμα της Ρεάλ στη νίκη με 2-0 επί της Αταλάντα.

 «Πριν από το παιχνίδι, δεν μιλούσαμε καν για το αν θα σκοράρει, απλώς περιμέναμε να συμβεί», είπε ο MVP του αγώνα Μπέλιγχαμ στους δημοσιογράφους.
 «Είναι ένα είδος παίκτη που γράφει τη δική του ιστορία. Ξανά και ξανά, προσφέρει για την ομάδα του και το έκανε ξανά απόψε».

 Ο Μπαπέ, ο οποίος σημείωσε 44 γκολ για την Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη σεζόν, κέρδισε το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά από επτά τίτλους της Ligue 1 με την Παρί Σε Ζερμέν και τη Μονακό.
 Προηγουμένως έφτασε πιο κοντά στην ευρωπαϊκή δόξα το 2019-20, όταν η ΠΑΡΊ Σεν Ζερμέν έχασε  (1-0) στον τελικό του Champions League από την Μπάγερν Μονάχου.

 «Ο Μπαπέ τα πήγε πολύ καλά, προσαρμόστηκε πολύ καλά στην ομάδα» είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης  Κάρλο Αντσελότι.
 «Συνδυάστηκε καλά με τον Βινίσιους Τζούνιορ και με τον Μπέλιγχαμ. Φυσικά, έχουμε πολύ ποιότητα, αλλά πρέπει να παίξουμε μαζί και το κάναμε απόψε.»

 Αφού πόζαρε χαρούμενος με το τρόπαιο, ο Μπαπέ εμφανίστηκε κυριευμένος από συγκίνηση:
  «Ήταν μια υπέροχη βραδιά. Είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα.  Περίμενα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Και κερδίσαμε έναν τίτλο, που είναι σημαντικό , στη Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει πάντα να κερδίζεις», είπε.
 «Είμαι πολύ χαρούμενος. Και με το γκολ επίσης. Είναι σημαντικό για έναν επιθετικό σαν εμένα. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να έχω τη χαρά να παίξω με αυτή την ομάδα», πρόσθεσε.

 «Ξεκινώντας με έναν τίτλο, παίζοντας ήδη για αυτόν τον σύλλογο, όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό για μένα. Είναι απίστευτο, η ατμόσφαιρα ήταν μαγική. Το να κερδίσεις έναν τίτλο στον πρώτο αγώνα είναι πολύ είναι σημαντικό για έναν παίκτη σαν εμένα να είναι άμεσα αποφασιστικός, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος, ακόμα κι αν υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να βελτιώνονται και το γνωρίζω»,  τόνισε ο Μπαπέ στο μικρόφωνο του Canal +.

 «Ήταν μια υπέροχη βραδιά, περίμενα αυτή τη στιγμή το να παίζω με αυτή τη φανέλα, με αυτό το σήμα, για αυτούς τους φιλάθλους, είναι ένα δώρο για μένα», εξήγησε στο ισπανικό κανάλι Movistar.

 «Είμαστε στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχουμε όριο, αν μπορώ να σκοράρω 50, τότε 50, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και να βελτιωθούμε ως ομάδα, γιατί θα κερδίσουμε ως ομάδα», πρόσθεσε ο Γάλλος διεθνής επιθετικός όταν ρωτήθηκε αν έβαλε στόχο να πετύχει 50 γκολ αυτή τη σεζόν.

Ο Μπαπέ βοήθησε επίσης τον Αντσελότι να γίνει ο προπονητής με τα περισσότερα μεγάλα τρόπαια (44) στη Ρεάλ Μαδρίτης,  μαζί με τον Μιγκέλ  Μουνιόθ που καθόταν στον πάγκο ων Μαδριλένων την περίοδο 1948-58.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

randomness