Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν πρέπει να δοθεί το παραμικρό δικαίωμα»

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας σχετικά με τα μέτρα τάξης που ισχύουν ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (Σάββατο 17/8, 20:00) τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα και οι άνθρωποι της ΠΑΕ προχώρησαν στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Super League 2024-25 κάνει πρεμιέρα στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει την πορεία του για την υπεράσπιση του τίτλου κόντρα στον Πανσερραϊκό. Χρέος όλων μας να στηρίξουμε την ομάδα και να διασφαλίσουμε πως το γήπεδο μας θα μείνει ανοιχτό και θα αποτελέσει για μία ακόμα σεζόν το μεγάλο ατού των παικτών. Η νέα σεζόν φέρνει αλλαγές στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, με αυστηρότερους κανόνες και ποινές για το παραμικρό λάθος. Απαγορεύεται ρητά η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου από τις κερκίδες.

Έστω και μία ρίψη αντικειμένου κλείνει αυτόματα το γήπεδο για μία αγωνιστική. Δεν πρέπει να δοθεί το παραμικρό δικαίωμα που μπορεί να στερήσει την δύναμη και το πάθος της γεμάτης Τούμπας από την ομάδα μας. Επίσης αυστηρές είναι οι ποινές και για όποιον προσπαθήσει να μπει στο γήπεδο χωρίς να έχει στην κατοχή του ονομαστικό εισιτήριο και να έχει κάνει τη διαδικασία μέσω Gov.gr Wallet.

Η αστυνομία θα κάνει συνεχείς προελέγχους και στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο και θα απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο.

Kάθε φίλαθλος θα πρέπει να κάνει έγκαιρα ταυτοποίηση και ιδανικά αμέσως με την αγορά του εισιτηρίου του στο Gov.gr Wallet, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερφόρτωση του συστήματος τις ώρες πριν τον αγώνα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support.

Οι θύρες του γηπέδου της Τούμπας θα ανοίξουν από τις 18:00 προκειμένου να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους φιλάθλους, ενώ θα λειτουργεί και το τμήμα επίλυσης προβλημάτων εισιτηρίων, για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την είσοδό τους στο γήπεδο.

Δεν πετάμε αντικείμενα, ερχόμαστε στο γήπεδο με το εισιτήριο μας, προστατεύουμε την ομάδα μας και την Τούμπα και στηρίζουμε τους παίκτες με το πάθος και τη φωνή μας!

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

randomness