Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η Βόρεια Κορέα καταδίκασε ως πράξη τρομοκρατίας την επιδρομή των δυνάμεων της Ουκρανίας στο έδαφος της Ρωσίας

Η Βόρεια Κορέα καταδίκασε την επιδρομή της Ουκρανίας στο ρωσικό έδαφος, χαρακτηρίζοντάς την ασυγχώρητη πράξη τρομοκρατίας που υποστηρίζεται από την Ουάσινγκτον και τη Δύση και προσθέτοντας ότι θα τάσσεται πάντα με το μέρος της Ρωσίας, η οποία επιδιώκει να προστατεύσει την κυριαρχία της, μεταδίδουν σήμερα βορειοκορεατικά μέσα ενημέρωσης.

Η επιδρομή της Ουκρανίας στο εσωτερικό της Ρωσίας είναι προϊόν της αντιρωσικής συγκρουσιακής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία ωθεί την κατάσταση στο χείλος του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Οι ΗΠΑ παρέδωσαν «αστρονομικές» ποσότητες θανατηφόρων όπλων στον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αναφέρεται στο τηλεγράφημα.

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την ένοπλη επίθεση εναντίον του ρωσικού εδάφους από το καθεστώς ανδρεικέλων του Ζελένσκι, που ελέγχεται και στηρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Δύση, ως μια ασυγχώρητη πράξη επίθεσης και τρομοκρατίας», ανέφερε σε δήλωσή του το βορειοκορεατικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με το KCNA.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

randomness