Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γέφυρα ζωής στήθηκε στο ΓΝ Λαμίας

Γέφυρα ζωής στήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γ.Ν. Λαμίας, προκειμένου δύο άνθρωποι να λάβουν τα πολύτιμα δώρα από δότη ασθενή που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου, Ανδρέας Κολοκυθάς. 

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Στις 17/08/2024, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά στο Νοσοκομείο Λαμίας δωρεά οργάνων προς μεταμόσχευση, ενός συμπολίτη μας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

Η λήψη των οργάνων έγινε στο χειρουργείο του Νοσοκομείου μας από ομάδα χειρουργών και υπό τον συντονισμό των ιατρών της ΜΕΘ κου Χρήστου Γεωργιάδη και κας Αθανασίας Τσιρογιάννη, τοπικών συντονιστών του ΕΟΜ, καθώς και με τη βοήθεια της Αναισθησιολόγου κας Βασιλικής Τσεκούρα, μαζί με όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ και του Χειρουργείου.

Ως Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας είμαστε υπερήφανοι που συμμετείχαμε για μια ακόμη φορά σε αυτή την μοναδική προσφορά ζωής και ανθρωπιάς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, του Χειρουργείου, του Μικροβιολογικού και του Ακτινολογικού τμήματος που συμμετείχε και βοήθησε σε αυτή την δύσκολη διαδικασία.

Πάνω από όλα, όμως, αξίζουν συγχαρητήρια στη οικογένεια του εκλιπόντος δωρητή, που παρά την φόρτιση και θλίψη έδωσαν την συναίνεσή τους για να πραγματοποιηθεί η δωρεά και μετέτρεψαν έτσι την απώλεια τους σε δώρο ζωής.

Ας αποτελέσουν παράδειγμα και πρότυπο για όλους».

 

 

    

 

Απόψεις

randomness