Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Επέστρεψε από το Καρπενήσι o Άρης, έφτασε και ο Ρόμπερτς

Ο Άρης ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι και η αποστολή της ομάδας επέστρεψε σήμερα (20/8) στη Θεσσαλονίκη. Οι «κίτρινοι» θα συνεχίσουν με προπονήσεις την προετοιμασία τους ενώ σιγά-σιγά θα αρχίσουν και τα φιλικά.

 Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει στη διάθεσή του πλέον και τον Τζος Ρόμπερτς, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης (20/8). Τον 25χρονο, ο οποίος για πρώτη φορά θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Ευρώπη, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο general manager της ΚΑΕ, Νίκος Τζώρας.

«Είναι μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η συμμετοχή μου στα πρωταθλήματα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας ήταν ένα ενδιάμεσο βήμα για μένα, για να μπορέσω να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο. Έρχομαι σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και σε μία πολύ καλή ομάδα και ανυπομονώ να διαπιστώσω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σ’ αυτήν την πρόκληση», δήλωσε ο Ρόμπερτς.

Αναφορικά με τη συζήτηση που είχε με τον κόουτς Γιάννη Καστρίτη και τι μπορεί να περιμένει ο Άρης απ’ αυτόν, ο Ρόμπερτς επεσήμανε: «Έχω μιλήσει με τον κόουτς και περιμένει από μένα να βγάλω πολλή ενέργεια στο παρκέ. Να πάρω ριμπάουντ, να μπλοκάρω σουτ και να δώσω ώθηση στο δυνατό σημείο μου, το αμυντικό. Είμαι ένας παίκτης που παίζει με πολλή ενέργεια, κάνω πράγματα στο παρκέ που κάποιοι παίκτες ίσως δε θέλουν να κάνουν, δηλαδή τη... βρώμικη δουλειά και θέλω, είτε μέσα από την άμυνα, είτε από την επίθεση, να βάλω στο παιχνίδι τους συμπαίκτες μου, ώστε να ωφεληθεί η ομάδα».

Αναφορικά, τέλος, με τον κόσμο του Άρη, ο Ρόμπερτς τόνισε: «Έχω δει αρκετά βίντεο με τους φίλους της ομάδας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά τους. Τέτοιοι φίλαθλοι θα βγάλουν τον καλύτερο εαυτό μου στο παρκέ και ανυπομονώ να παίξω σ’ αυτό το γήπεδο».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

randomness