Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τελευταίο αντίο στη Θάνια Αγγελοπούλου

Το τελευταίο αντίο είπαν  στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της Θάνιας Αγγελοπούλου, η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. 

Η εκλιπούσα ήταν λαμπρή επιστήμονας, Διευθύντρια της Οδοντιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, υπηρετώντας για πολλά χρόνια το λειτούργημα του οδοντιάτρου στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Στερεάς, έχοντας εργαστεί και στο ΙΚΑ Στυλίδας για πολλά χρόνια.

Η απώλειά της, βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά της αλλά και όλους τους συναδέλφους της τόσο στο Νοσοκομείο Λαμίας όσο και σε όλο τον ιατρικό κόσμο του Νομού.   

Παρόντες στην εξόδιο ακολουθία, ήταν ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Αποστολόπουλος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Ηλίας Καλτσάς, Σπύρος Λάμπου και Αλίκη Λιάσκα, οι αντιδήμαρχοι Λαμιέων, Γιώργος Ποντίκας και Έμι Αργυροπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης, μέλη του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας (Νίκος Μπέτσιος, Δημήτρης Αλαμπάνος, Μάνος Γέμελος, Θωμάς Στάικος, Αντώνης Παπαγόρας, Βαγγέλης Τσόγκας κ.α.) πολλοί συνάδελφοι και φίλοι.

Στεφάνια απέστειλαν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ηλίας Σανίδας, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, η Διοίκηση και το Προσωπικό του Γ.Ν. Λαμίας, η Ε.Ν.ΙΑ.Λ. και το Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Λαμίας.

 

Φωτογραφίες

    

 

randomness