Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ανδρουλάκης: Ένα κόμμα κάνει 13% και αντί να κλαίνε οι Νεοδημοκράτες κλαίγανε τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ

Στην Ξάνθη πραγματοποιεί περιοδεία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, από όπου άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και στις θέσεις των συνυποψηφίων του. 

Τη θέση του εν όψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας επανέλαβε από την Ξάνθη, όπου πραγματοποιεί περιοδεία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε κριτική στις θέσεις και τις κινήσεις των συνυποψηφίων του για την ηγεσία του κόμματος, αποκλείοντας στελέχη που αποχώρησαν και θεωρεί ότι πλήγωσαν την παράταξη.

“Ένα κόμμα κάνει 13% σε έναν χρόνο και αντί να κλαίνε οι Νεοδημοκράτες κλαίγανε τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό προκήρυξα εκλογές, για να κλείσει η εσωστρέφεια το γρηγορότερο δυνατό και να δώσουμε ενωμένοι με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ τη μάχη απέναντι στη Δεξιά, τον λαϊκισμό και την εγχώρια ολιγαρχία”, είπε σε ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok του, ο κ. Ανδρουλάκης συνομιλεί με πολίτες της Ξάνθης, όπου πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια, ενώ έδωσε το παρών σε εκδηλώσεις της πόλης, με τον DJ να βάζει το τραγούδι “Καλημέρα Ήλιε”.

Οι υποψήφιοι, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, καλούν τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος. Η Άννα Διαμαντοπούλου, διοργανώνει σήμερα εκδήλωση αφιερωμένη στη νέα γενιά. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο όπου ο Ανδρέας Παπανδρέου παρουσίασε για πρώτη φορά την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ, γεγονός με ιδιαίτερο συμβολισμό.

Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιούν περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας να ενισχύσουν την υποστήριξη των μελών του κόμματος. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν τουλάχιστον 5.000 υπογραφές μελών που στηρίζουν την υποψηφιότητά τους.

 

Πηγή: news247.gr