Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο ελληνικός λαός πρέπει να επιλέξει: Υποσχέσεις ή' πολιτική αλλαγή;»

Στη Φθιώτιδα περιόδευσε το Σάββατο (7/9) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, συνεχίζοντας τον προεκλογικό του αγώνα για την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου του κόμματος. 

Το μεσημέρι συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ, και το απόγευμα επισκέφτηκε την αγορά της Λαμίας και συναντήθηκε με πολίτες.

Μιλώντας σε μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, το βράδυ στη Λαμία, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου “SAMARAS” ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι τα προβλήματα είναι πολλά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η ακρίβεια κλιμακώνεται, σαρώνει τα εισοδήματα των πολιτών. Και από την άλλη, μόνο υποσχέσεις.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να επιλέξει: Υποσχέσεις ή πολιτική αλλαγή; και αναφερόμενος στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια χρονιά είναι έτοιμος να εξαγγείλει «καλάθια» παροχών και πολιτικές που θα αφορούν στα ενοίκια, τη στέγαση και τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όμως η πραγματικότητα είναι οδυνηρή.

Σε μια πολιτική που αφήνει τον πολίτη αδύναμο, που αυξάνει τις ανισότητες, πρέπει να σταθούμε όλοι απέναντι.

Με αξιόπιστο πρόγραμμα, προοδευτικό λόγο και υπευθυνότητα. Αυτόν τον αγώνα συνεχίζω και από εδώ, από τη Λαμία, και έτσι θα πορευτούμε στις 6 και στις 13 Οκτωβρίου», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ανοίγοντας την ομιλία του στη Λαμία, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, που ξεκινούσε την ίδια ώρα.

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ακούσουμε λαγούς με πετραχήλια.Θα ακούσουμε από τον κ. Μητσοτάκη ότι “είναι πίσω μας τα δύσκολα στο μέτωπο της ακρίβειας”, ότι “θα φτιάξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας”, “θα επενδύσει στην Παιδεία”, “θα βρει απαντήσεις στη στεγαστική κρίση”. Τα ίδια ακούμε κάθε χρόνο. Ζούμε τη μέρα της Μαρμότας.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου.

 

Φωτογραφίες

    

 

randomness