Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Οζιέ ταχύτερος στο Οινοχώρι - Παραμένει πρώτος Γενικής ο Νεβίλ

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ ήταν ο ταχύτερος στην πρώτη Ειδική Διαδρομή της Κυριακής (8/9) και 13η συνολικά του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις που πραγματοποιήθηκε στο Οινοχώρι.

Ο Γάλλος οδηγός της Toyota, σταμάτησε το χρονόμετρο στα 14 λεπτά και 6 δέκατα, 5,3 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον Τιερί Νεβίλ που στόχος του δεν είναι άλλος από το να πάει όσο πιο συντηρητικά γίνεται και να καταφέρει να πάρει τη σπουδαία γι' αυτόν νίκη.

Ο Οζιέ συνέχισε ουσιαστικά την πολύ καλή παρουσία που είχε και το Σάββατο και προσπαθεί να πλασαριστεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά μπορεί στη Γενική Κατάταξη, στην οποία τώρα φιγουράρει στη 2η θέση (καθώς εκμεταλλεύθηκε και κάποια μικρά λάθη του Ντάνι Σόρντο)  όντας 1 λεπτό και 15,6 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο Νεβίλ. 

Τρίτος Γενικής, ο Ντάνι Σόρντο με το άλλο Hyundai i20,  που πραγματοποίησε τον 8ο χρόνο στο Οινοχώρι ενώ τρίτος πιο γρήγορος στην πρώτη Ειδική Διαδρομή της ημέρας, με χρόνο 14:11.3 ήταν ο Οτ Τάνακ, παρά το γεγονός ότι το Hyundai του, αντιμετώπισε πρόβλημα στον κινητήρα.

Σάμι Πάγιαρι, Ρόμπερτ Βίρβες, Γιόχαν Ροσέλ και Καγιετάν Καγιετάνοβιτς συμπλήρωσαν την πρώτη οκτάδα της Γενικής Κατάταξης. 

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness