Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το δικό του Αναπτυξιακό Σχέδιο της χώρας παρουσιάζει απόψε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης

Την πρόταση του για τη Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ, θα παρουσιάσει το βράδυ στις 8 στο Ωδείο Αθηνών, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Μιχάλης Κατρίνης. 

Όπως τονίστηκε από στενούς του συνεργάτες, «ο κ. Κατρίνης αναμένεται να παρουσιάσει ένα δικό του Νέο Αναπτυξιακό Σχέδιο της χώρας και ένα τολμηρό προγραμματικό πλαίσιο που ταράζει τα νερά της ομοιομορφίας και της στασιμότητας σε όλα τα επίπεδα». 

Χθες, ο κ. Κατρίνης κατέθεσε στην ΕΔΕΚΑΠ, 14.000 υπογραφές μελών, στελεχών του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν την υποψηφιότητα του.

«Είναι μια ηχηρή απάντηση στις προσπάθειες χειραγώγησης των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ», τόνισε αμέσως μετά και προσέθεσε ότι «οι δικές μου απαντήσεις σε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης και ελέγχου από ορισμένα κέντρα δίνονται στις περιοδείες μου ανά την Ελλάδα με τη μαζική συμμετοχή των πολιτών στις ανοιχτές διαδικασίες διαλόγου».

Σημειώνεται ότι από το περιβάλλον του κ. Κατρίνη διευκρινίζεται ότι ο ίδιος δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη προς τους παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, καθώς την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη η κεντρική του ομιλία στην Αθήνα.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

    

 

Απόψεις

☛ Συνάντηση με τους εκκαθαριστές του Οργανισμού Κωπαΐδας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης. Με την ολοκλήρωση του έργου θα υπάρχει πλήρης...
randomness