Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Οι αστοχίες μας πάντα πληρώνονται

Γράφει η
Αρχοντούλα  Ζωγραφοπούλου - Τσιάμη

 

Η Ελλαδίτσα μας τσουλάει δεν προχωράει, εδώ και πέντε χρόνια με την αυτοδύναμη κυβέρνηση του Μητσοτάκη που δεν τα κατάφερε να είναι καλός καραβοκύρης και το καράβι του είναι έτοιμο να βουλιάξει. Τα παραπέρα όλοι τα γνωρίζετε.

Αρκετοί πρωθυπουργοί πέρασαν στην Ελλάδα μας μα η Ντόρα δημόσια μας είπε πως ο Κυριάκος είναι ο καλύτερος. Πολύ θα το θέλαμε να μας πει και το ποιος είναι ο χειρότερος έτσι για να μην μείνουμε μονόπλευροι.

Αυτόν τον καιρό στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα σε άκης.

Όλοι αυτοί οι συντοπίτες έβγαλαν τα Κρητικά μαχαίρια τους ο καθένας προς τον άλλον και όλοι τους διεκδικούν πρωτεία.

Ο Κασσελάκης που πολύς λόγος περι αυτού εγένετο από την εκλογή του, βλέπουμε τώρα πως χάλασε η εικόνα του.

Όμως πρόβαλε νέος και λαμπερός και κατάφερε να γίνει ο αρχηγός του Σύριζα. Ήρθε μας είπε, να ρίξει το Μητσοτάκη.

Στην πορεία όμως το μόνο που κατάφερε είναι να διαλύσει τον Σύριζα,  οπότε εδώ τέλος και η βασιλεία του, γιατί οι αστοχίες πληρώνονται. Κι έτσι σωριάστηκε σαν το γέρικο δένδρο, απ΄ τα ψηλά στα χαμηλά κι απ΄  τα πολλά στα λίγα.

Την ίδια τύχη θα έχουν κι όσοι αρχηγοί κομμάτων αστόχησαν και συνεχίζουν αυτόν τον δρόμο, οπότε και αυτοί θα το φάνε το κεφάλι τους.

Όσο για την ομιλία του πρωθυπουργού στην έκθεση Θεσσαλονίκης είπε, έταξε, δεσμεύτηκε, μέχρι να φύγει από Θεσσαλονίκη, γιατί μετά θα είναι όλα περασμένα ξεχασμένα ως συνήθως.

Θα θέλαμε από τον Κυριάκο να μας πει αν όλοι οι πολίτες έχουν την ίδια φροντίδα και εξυπηρέτηση από τους κανονισμούς του κράτους ή πρέπει να βρει τον απομηχανής Θεό δηλαδή τον μπάρμπα από την Κορώνη για να ελαχιστοποιούν τον χρόνο εξυπηρέτησής τους δηλαδή από τα 8 χρόνια σε 14 ημέρες.

Και ρωτάμε, πως μπορούμε ν΄ αποκτήσουμε κι εμείς τον μπάρμπα;

Τέλος όποια πέτρα κι αν σηκώσεις των υποψηφίων, από κάτω τον Απόστολο θα βρεις.



 

 

    

 

Απόψεις

Γράφει η Αρχοντούλα  Ζωγραφοπούλου - Τσιάμη  Η Ελλαδίτσα μας τσουλάει δεν προχωράει, εδώ και πέντε χρόνια με την αυτοδύναμη κυβέρνηση του Μητσοτάκη που δεν τα...
randomness