Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Παρέσυρα τρία άτομα» – Το τηλεφώνημα του οδηγού που τραυμάτισε γονείς και παιδί

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν ο 37χρονος και η 34χρονη έγκυος σύζυγός του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 11/09 στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε ένα ζευγάρι πεζών μαζί με το 2χρονο αγοράκι τους.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ένα ζευγάρι πεζών, οι οποίοι βρίσκονταν μαζί με το παιδί τους στον δρόμο που ενώνει τη Θεσσαλονίκη με την Περαία.

Ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε το ζευγάρι με το 2χρονο παιδί τους. Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλικτη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε φράχτη σπιτιού και κατέληξε μέσα στο χωράφι.

Η μητέρα του 45χρονου έστειλε τις ευχές της στην οικογένεια που τραυματίστηκε λέγοντας πως ελπίζει να τα καταφέρουν

Ο οδηγός του αυτοκίνητου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ, έχει τραυματιστεί ελαφρώς ενώ το ζευγάρι από την άλλη, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ο 45χρονος τηλεφώνησε στη μητέρα του

Το 2χρονο παιδάκι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το ζευγάρι είναι από το Βέλγιο και βρίσκονταν για διακοπές στην χώρα μας.

Η μητέρα του 45χρονου βρέθηκε στο σημείο αμέσως μετά το ατύχημα και όπως είπε στο MEGA, ο γιος της βρισκόταν στην παραλία όταν τον πήρε τηλέφωνο να πάει από το σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα, την κάλεσε σοκαρισμένος στο τηλέφωνο και της είπε ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τρία άτομα. Η μητέρα του 45χρονου έστειλε τις ευχές της στην οικογένεια που τραυματίστηκε λέγοντας πως ελπίζει να τα καταφέρουν.

ΠΗΓΗ ΙΝ.GR

    

 

Απόψεις

Γράφει η Αρχοντούλα  Ζωγραφοπούλου - Τσιάμη  Η Ελλαδίτσα μας τσουλάει δεν προχωράει, εδώ και πέντε χρόνια με την αυτοδύναμη κυβέρνηση του Μητσοτάκη που δεν τα...
randomness