Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Ρονάλντο έφθασε το 1 δισ (!) ακολούθων στα ΜΚΔ

 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, ο άνθρωπος των ρεκόρ. Και την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, ο διάσημος Πορτογάλος, πρόσθεσε ακόμη ένα... απλησίαστο ρεκόρ στο «παλμαρέ» του, καθώς «έσπασε το φράγμα» του ενός δισεκατομμυρίου (!) ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που διατηρεί. 

    Κάτι που σημαίνει ότι ένας στους οκτώ ανθρώπους που ζουν στον πλανήτη Γη, ακολουθεί τον CR7, ο οποίος σε σχετική ανάρτηση στο Χ, έγραψε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο:

    «Γράψαμε Ιστορία: Ενα δισεκατομμύριο συνδρομητές! Δεν είναι απλώς ένας αριθμός, είναι η απόδειξη του κοινού μας πάθους, της ώθησης και αγάπης για το παιχνίδι και όχι μόνο. Από τους δρόμους της Μαδέρας μέχρι τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο, έπαιζα πάντα για την οικογένειά μου και για εσάς, και τώρα είμαστε 1 δισεκατομμύριο από εμάς που μαζευόμαστε. Ησουν μαζί μου σε κάθε βήμα της διαδρομής, στα ψηλά και στα χαμηλά. Αυτό το ταξίδι είναι δικό μας και μαζί δείξαμε ότι δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορούμε να πετύχουμε. Σε ευχαριστώ που με πίστευες, με στηρίζεις και είσαι μέρος της ζωής μου. Τα καλύτερα έρχονται και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, να κερδίζουμε και να γράφουμε Ιστορία μαζί».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλείου  Οι χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος για τα μέτρα της λειψυδρίας, είναι μια απλή επιβεβαίωση μιας πορείας εμπορικής...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness