Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τριπλή παράσυρση πεζών στη Θέρμη - Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη

Έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε στον πέμπτο μήνα η 34χρονη, η οποία παρασύρθηκε με τον 37χρονο άντρα της και το 2 ετών παιδάκι τους από Ι.Χ. αυτοκίνητο, την περασμένη Τετάρτη, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή από συγγενικό πρόσωπο της 34χρονης. 

Το αντρόγυνο και το ανήλικο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης- το ζευγάρι σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ και το 2 ετών παιδί του στην Παιδοχειρουργική Κλινική, εκτός κινδύνου. 

Μετά την απώλεια του εμβρύου αναμένεται να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη εις βάρος του 46χρονου οδηγού, ο οποίος -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και κρατείται ενόψει της απολογίας του στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. 

Χθες -και προ της παραπάνω εξέλιξης- ο εισαγγελέας πρωτοδικών απήγγειλε στον 46χρονο κακουργηματική δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή». 

Χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του εμβρύου

 

Σε χειρουργική επέμβαση για τον τερματισμό της κύησης και την αφαίρεση του εμβρύου, υποβλήθηκε, σύμφωνα με πηγές του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», η 34χρονη που παρασύρθηκε μαζί με τον 37χρονο άντρα της και το δύο ετών παιδάκι τους από αυτοκίνητο, καθώς περπατούσαν σε περιοχή της Θέρμης.

 Η γυναίκα, που βρισκόταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του »Παπαγεωργίου». Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο διότι είχαν ανευρεθεί αρνητικοί παλμοί του εμβρύου, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

    

 

Απόψεις

☛ Συνάντηση με τους εκκαθαριστές του Οργανισμού Κωπαΐδας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης. Με την ολοκλήρωση του έργου θα υπάρχει πλήρης...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness