Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Ο Έντρικ έχει το χάρισμα που ονειρεύονται οι επιθετικοί»

Ο έφηβος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Έντρικ έχει μοναδικά χαρίσματα που τον ξεχωρίζουν, δήλωσε ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι την Τρίτη αφού ο Βραζιλιάνος σημείωσε το τελευταίο γκολ στη νίκη επί της Στουτγάρδης με 3-1 για την πρεμιέρα του Champions League.

«Είναι σε θέση να κάνει πράγματα που κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί», είπε ο Αντσελότι για τον 18χρονο Έντρικ, που έγινε ο νεότερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που σκόραρε σε οποιαδήποτε επίσημη διεθνή διοργάνωση.

«Έχει το χάρισμα που ονειρεύονται οι επιθετικοί, το χάρισμα να είναι πολύ αποτελεσματικός, αποφασιστικός», είπε ο Αντσελότι. «Βλέπετε ότι έχει κάτι το ιδιαίτερο, κάτι που δεν έχω ξαναδεί. Και έχει τόσο δυνατό και πολύ γρήγορο σουτ.

Ο Έντρικ είχε θάρρος γιατί ήταν η τελευταία φάση του αγώνα. Η καλύτερη λύση ήταν να εκμεταλλευτεί το τρία εναντίον ενός, με τον Βινίσιους και τον Ροντρίγκο στα "φτερά", αλλά το έκανε πολύ καλά, παρόλο που ήταν ίσως η πιο περίπλοκη λύση».

Ο Αντσελότι είπε ότι ήταν ικανοποιημένος με το ξεκίνημα της ομάδας του στο Champions League, παρά το γεγονός ότι η Στουτγάρδη κυριάρχησε στο παιχνίδι από νωρίς και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες που ανάγκασαν τον τερματοφύλακα της Ρεάλ, Τιμπό Κουρτουά, να κάνει μια σειρά από αποκρούσεις παγκόσμιας κλάσης.

«Αν κάποιος πιστεύει ότι το να κερδίζεις παιχνίδια είναι εύκολο, κάνει λάθος. Έχω προπονήσει περισσότερα από 200 παιχνίδια στο Champions League και δεν μπορώ να θυμηθώ ένα παιχνίδι χωρίς να υποφέρω», είπε ο Αντσελότι.

«Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από τη Ρεάλ Μαδρίτης πώς είναι να κερδίζεις ένα Champions League με κόπο. Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη εκδοχή μας. Είναι ένα έργο σε εξέλιξη».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

randomness