Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Χειροπέδες σε έξι άτομα που έκλεβαν διερχόμενους οδηγούς κοντά στο Πυρί Θήβας

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη απόπειρας ληστείας και σωρείας κλοπών, πλησίον του Οικισμού Πυρίου Θηβών. 

Η αποδόμηση της εγκληματικής ομάδας, επετεύχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, στο πλαίσιο στοχευμένης – εξιδεικευμένης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (1/10) το πρωί στον Οικισμό του Πυρίου.

Συνελήφθησαν συνολικά 5 μέλη της συμμορίας, ενώ ταυτοποιήθηκαν 3 ακόμη τα οποία αναζητούνται για να συλληφθούν.

Εξιχνιάσθηκαν μία απόπειρα ληστείας, 6 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, κυρίως σε βάρος οδηγών διερχόμενων ή προσωρινά σταθμευμένων οχημάτων

Η λεία που αποκόμισαν περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 38 άτομα και 4 οχήματα, προσήχθησαν 10 άτομα, ενώ διενεργήθηκαν έρευνες σε 7 οικίες Οι συγκεκριμένες δράσεις είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Η εξάρθρωση της συμμορίας είναι αποτέλεσμα εμπεριστατωμένης έρευνας και κατάλληλης αξιολόγησης – αξιοποίησης στοιχείων και δεδομένων, που είχαν συλλεχθεί με μεθοδικότητα από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου.

 

 

    

 

Απόψεις

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.