Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η Λουπίτα Νιόνγκο είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Chanel

Η Λουπίτα Νιόνγκο είναι επίσημα η νέα πρέσβειρα του οίκου Chanel.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, παραγωγός και συγγραφέας μπεστ σέλερ από την Κένυα ήταν πάντα μακροχρόνια φίλη του οίκου και παρακολούθησε την πιο πρόσφατη κολεξιόν Chanel Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Στο παρελθόν, έχει φορέσει πολλές από τις δημιουργίες του οίκου, μάλιστα παρακολούθησε το προηγούμενο σόου Υψηλής Ραπτικής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 και φόρεσε ένα φόρεμα Chanel Haute Couture στο Ετήσιο Γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών στο Λος Άντζελες τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του Στιβ ΜακΚουίν «12 Years a Slave» και κέρδισε Oscar, SAG Award, Critics’ Choice Award, Independent Spirit Award και NAACP Image Award για τον ρόλο της. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το δικό της podcast Mind Your Own, το οποίο επικεντρώνεται στις μη φανταστικές πολιτιστικές αφηγήσεις από την αφρικανική διασπορά.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

# Με καμάρι και περηφάνια ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης παρουσιάζει το βιβλίο με την ιστορία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. Πρόκειται για ένα ογκώδες έργο...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.