Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Που ψηφίζουν για νέο αρχηγό τα μέλη του ΠΑΣΟΚ

Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024. 

Οι έξι υποψήφιοι για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ είναι οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης.


Στη Φθιώτιδα θα στηθούν 18 κάλπες σε όλους τους Δήμους για την διευκόλυνση των ψηφοφόρων.


Συγκεκριμένα κάλπες θα στηθούν:

* Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας:

ΚΕΠ Τιθορέας

Δαδιώτικη Στέγη Πολιτισμού Αμφίκλεια

ΚΑΠΗ Ελάτειας

* Δήμος Δομοκού:

Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δομοκού

Δημοτικό Κατάστημα στο Νέο Μοναστήρι

* Δήμος Λαμιέων:

Εργατικό Κέντρο Λαμίας

Δημοτικό Σχολείο στο Παγκράτι

* Δήμος Λοκρών:

Αίθουσα Δημαρχείου Αταλάντης Κεντρική Πλατεία Αταλάντης

Δημοτικό Κατάστημα Μαλεσίνας

* Δήμος Μακρακώμης:

Συνεδριακό Κέντρο «Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα» Σπερχειάδα

Αίθουσα Δημοτ. Συμβουλίου Κεντρική Πλατεία Μακρακώμης

* Δήμος Καμένων Βούρλων:

Δημοτικό Σχιολείο Καμ. Βούρλων

ΚΕΠ Αγίου Κωνσταντίνου

Δημοτικό Κατάστημα Μώλου

* Δήμος Στυλίδας:

Χώρος Πολλαπλών Χρήσεων ΟΣΚ Πάρκο Λαού στην Στυλίδα

Κοινοτικό Γραφείο Ραχών  


Έπεσε η αυλαία για τον προεκλογικό μαραθώνιο των υποψηφίων


Στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, στην Παλαιά Βουλή, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ (4/10) η κεντρική εκδήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και το διακύβευμα είναι να αποτελέσει την κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στην ΝΔ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε στον ALPHA: «ποιος θα αντιπαρατεθεί απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και θα δημιουργήσει τις συνθήκες μιας προοδευτικής κυβέρνησης για να αλλάξει η κατάσταση στο ΕΣΥ, να μειωθούν οι ανισότητες. Είναι σωστό να πουν κάποιοι “φύγε τώρα που τα ομαλοποίησες και έβαλες τα πράγματα σε άλλο επίπεδο για να έρθουμε εμείς»;

Aπό την πλευρά του ο Παύλος Γερουλάνος σε δηλώσεις του στο Σκάι, ανέφερε πως: «το θέμα είναι θα πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή να αλλάξουμε αρχηγό και να κάνουμε επανασύνδεση με την κοινωνία, χρειαζόμαστε ηγετική ομάδα».

Η Νάντια Γιαννακοπούλου μιλώντας στο Αction 24, επισήμανε: «πρέπει να ξαναβρεί κινηματικά του χαρακτηριστικά, καθαρές θέσεις που θα απαντούν στα προβλήματα της κοινωνίας».

Η Άννα Διαμαντόπουλου κορύφωσε την προεκλογική της εκστρατεία με την κεντρική προεκλογική της ομιλία: «Έχω ένα τριπλό σχέδιο: Για την Ελλάδα, την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ» στις 6 του Οκτώβρη εκτός από Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ οι πολίτες που θα προσέλθουν στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ θα αποφασίζουν και για την/τον επόμενο/η πρωθυπουργό της πατρίδας μας και θα είναι Σοσιαλδημοκράτισα».

Για ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης της χώρας μίλησε ο Χάρης Δούκας στο ERTALKS και τον Απόστολο Μαγγηριάδη: «ο κ. Μητσοτάκης χάνει στην κοινωνία και το ΠΑΣΟΚ εκεί πρέπει να δώσει την μάχη, να φτιάξουμε το πολίτικο κέντρο που θα αναλάβει την διακυβέρνηση την επόμενη μέρα».

Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε πως: «Η συμμετοχή σου είναι εντολή για ένα μεγάλο και νικηφόρο κίνημα όπως ήταν πάντα το ΠΑΣΟΚ Εσύ αποφασίζεις για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σου».

Σημειώνεται ότι οι κάλπες σε όλη την χώρα ανοίγουν στις 7 το πρωί της Κυριακής για την ανάδειξη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος.

 

    

 

Απόψεις

Γράφει οΧ.Τ. ο Βιτ’λιώτης ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΣΧΗΜΗ Κουράγιο λέξη άσχημηΜασιέται στις κηδείεςΚαι γίνηκε διάσημηΑπ’ τις λαθροληστείες.Της αγοράς ποιος κοίταξεΤα...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness