Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Άρης - ΠΑΣ Λαμία 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη που διεξάγεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

Οι "κυανόλευκοι" στο ντεμπούτο του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο της ομάδας, θα ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα, για να μπορέσουν να... σκαρφαλώσουν στο βαθμολογικό πίνακα. 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Χουάνκαρ, Ρόουζ, Μπράμπετς, Μόντσου, Σιφουέντες, Μανού Γκαρθία, Ντιαντί, Σίστο, Μορόν

ΠΑΣ Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κόστιτς, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Αντράντε, Σαραμαντάς, Ραντόνια, Νούνιες, Δοϊρανλής, Μπίκοφ, Ρινγκ, Γκουίντο

 

Η εξέλιξη της αναμέτρησης: 

 

1' Έναρξη του α' ημιχρόνου

4' Γκολ για τον Άρη. Ο Μόντσου εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Μορόν με ωραία γυριστή κεφαλιά, νίκησε τον Κόστιτς για να κάνει το 1-0 για τον Άρη. 

8' Ευκαιρία για τον Άρη όταν από καλή κάθετη του Μανού Γκαρθία, ο Ντιαντί, νικήθηκε από τον Κόστιτς στο τετ-α-τετ. 

25' Πολύ καλή ευκαιρία για τη Λαμία να ισοφαρίσει, όταν ο Γκουίντο έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κουέστα. 

41' Γκολ για τον Άρη. Ο Μορόν με φοβερό μακρινό σουτ έξω από το ημικύκλιο της περιοχής της Λαμίας, νίκησε τον Κόστιτς για να κάνει το 2-0 για τους Θεσσαλονικείς.

45' Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων. 

45+2' Λήξη του α' ημιχρόνου

 

46' Έναρξη του β' ημιχρόνου

46' Αλλαγή για τη Λαμία. Ο Μέκιτς πέρασε στη θέση του Σαραμαντά.

50' Ο διαιτητής Ζαμπαλάς, έδειξε πέναλτι υπέρ του Άρη σε διεκδίκηση της μπάλας από τον Μορόν και τον Κορνέζο. Ωστόσο από το VAR τον κάλεσαν να δει ο ίδιος τη φάση και πήρε πίσω την απόφασή του κι έτσι δεν υπέδειξε κάποια παράβαση αφού και από το ριπλέι, φαίνεται ότι ο αμυντικός της Λαμίας, διώχνει καθαρά τη μπάλα. 

62' Αλλαγή για τον Άρη. Ο Σουλεϊμάνοφ πέρασε στη θέση του Σίστο.

67' Αλλαγή για τη Λαμία. Ο Ενρίκεζ πέρασε στη θέση του Δοϊρανλή.

72' Διπλή αλλαγή για τον Άρη. Οι Νταρίντα και Φετφατζίδης πέρασαν στις θέσεις των Σιφουέντες και Ντιαντί.

82' Ο Νταρίντα με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Σουλεϊμάνοφ ο οποίος βρέθηκε σε θέση για γκολ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κορνέζος έκοψε καταπληκτικά. 

83' Διπλή αλλαγή για τη Λαμία. Οι Αθανασακόπουλος και Ντεντάκης πέρασαν στις θέσεις των Μπίκοφ και Ραντόνια.

86' Διπλή αλλαγή για τον Άρη. Οι Φαμπιάνο και Κουάισον πέρασαν στις θέσεις των Χουάνκαρ και Μορόν.

90' Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+5' Λήξη της αναμέτρησης

 

    

 

Απόψεις

Γράφει οΧ.Τ. ο Βιτ’λιώτης ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΣΧΗΜΗ Κουράγιο λέξη άσχημηΜασιέται στις κηδείεςΚαι γίνηκε διάσημηΑπ’ τις λαθροληστείες.Της αγοράς ποιος κοίταξεΤα...
randomness