Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τα "Λεωνίδεια 2024"

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του τουρνουά βόλεϊ Γυναικών "Λεωνίδεια 2024" που διεξήχθησαν το τριήμερο, 4-6 Οκτωβρίου στο "Χαλκιοπούλειο" της Λαμίας.

Φέτος εκτός του οικοδεσπότη ΑΟ Λαμίας, συμμετείχαν ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και η Θέτις Βούλας, με αποτέλεσμα και τα έξι ζευγάρια που αγωνίστηκαν στη φθιωτική πρωτεύουσα, να προσφέρουν μοναδικό θέαμα στον κόσμο που επέλεξε να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των κοριτσιών όλων των ομάδων. 

Ο δικέφαλος του βορρά, επικράτησε και στα τρία ματς που έδωσε με 3-0 σετ απέναντι σε όλες τις ομάδες που αντιμετώπισε κι έτσι ανέβηκε στο... πρώτο σκαλί του βάθρου.

Τη δεύτερη θέση του τουρνουά, πήρε η ομάδα της Θέτιδας που σημείωσε δύο νίκες ενώ τρίτος ήταν ο Άρης, με μία νίκη, αυτή κόντρα στον ΑΟΛ.

Η ομάδα της Λαμίας, κατετάγη τέταρτη, χωρίς να σημειώσει κάποια νίκη απέναντι σε πιο έμπειρες ομάδες αλλά έδειξε κατά διαστήματα πολύ καλά στοιχεία, από αυτά που θέλει να βλέπει ο Κώστας Αγγουράς, από τις αθλήτριές του.

Άλλωστε το τουρνουά αυτό, λειτούργησε για όλες τις ομάδες, ως μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνουν τις απαραίτητες δοκιμές οι προπονητές και να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αθλήτριες τους και πως κυλά η προετοιμασία τους, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Την απονομή του Κυπέλλου στον ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε ο Εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού, Δημοτικός Σύμβουλος Λαμίας, Θάνος Στεργίου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του "Λ.Τ." της Τρίτης (8/10)

 

 

    

 

Απόψεις