Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δήμος Λαμιέων: «Συνεργαζόμαστε για την ψυχική υγεία»

Ο Δήμος Λαμιέων, σε συνεργασία με την ΕΠΑΨΥ, ΠΕΨΥκΚΑ, Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, «Αποστολή» & το ΚΕΘΕΑ – ΕΞΟΔΟΣ, εγκαινιάζουν την καμπάνια τους για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2024, με κεντρικό μήνυμα «Συν-Εργαζόμαστε για την Ψυχική Υγεία».   

Η φετινή θεματική του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) its Time to Prioritize Mental Health in the Workplace” – «Είναι ώρα να δώσουμε προτεραιότητα στην ψυχική υγεία στον εργασιακό χώρο», έρχεται ως σημαντική υπενθύμιση ότι η ψυχική υγεία στους χώρους εργασίας είναι σημαντική, όχι μόνο για την ευημερία των εργαζομένων αλλά και για την επιτυχία των οργανισμών.

Μέσω αυτής της καμπάνιας, καλούν όλους τους Τοπικούς Φορείς Υγείας και Πρόνοιας, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων «Λάμπρος Παπαδήμας» Αινιάνων 6-8, να συμμετέχουν σε συνάντηση εργασίας προκειμένου “να επενδύσουμε σε πρακτικές που υποστηρίζουν την ψυχική ευημερία των εργαζομένων, δημιουργώντας έτσι υγιείς και αποδοτικούς εργασιακούς χώρους, αλλά και ισχυρό υποστηρικτικό περιβάλλον για τους ωφελούμενους των ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών”.