Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για άμεσο προγραμματισμό της συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως για τo έγκλημα στα Τέμπη

Τον άμεσο προγραμματισμό της συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως για τo έγκλημα στα Τέμπη, μετά από το αίτημα που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ζητεί με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναμένει την «άμεση ανταπόκριση» στο αίτημά της, δεδομένου ότι ήδη έχει παρέλθει μια εβδομάδα από την κατάθεσή του και η συζήτηση δεν έχει εισαχθεί καν στον προγραμματισμό της Βουλής, παρότι έρχονται στο φως «νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις» για τις συνθήκες του δυστυχήματος και είναι «καθολική η αντίδραση της κοινωνίας στα κυβερνητικά σχέδια συγκάλυψης».

«Η κοινωνία πρέπει να ενημερωθεί και ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να λογοδοτήσει. Οφείλει να έρθει στη Βουλή και να σεβαστεί τον κοινοβουλευτικό κανόνα, αντί να συνεχίσει να κρύβεται», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Επισυνάπτεται η επιστολή του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρόεδρο της Βουλής.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.