Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Διονύσης Καλαματιανός: Κορμός της ενοποίησης των ταμείων, το ΙΚΑ

Το ΙΚΑ θα είναι ο κορμός της ενοποίησης των ταμείων μετά την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, εκτίμησε ο διοικητής του Ιδρύματος Διονύσης Καλαματιανός μιλώντας στο MEGA.

«Δεν έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο ακόμα, σκοπείται η ενοποίηση, φαίνεται ότι κορμός θα είναι το ΙΚΑ και τα υπόλοιπα ταμεία θα συγχωνευθούν ή θα υπάρξει ένας ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης για μισθωτούς, αυτοαπασχολούμενους και επιστήμονες» ανέφερε.

 «Είναι δύσκολη η περίοδος» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι με εργατικότητα, συνέπεια και προσήλωση θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτά τα σχέδια για να καταφέρουμε και να επιδιώξουμε τη βιωσιμότητα στο μέλλον του συστήματος. Η ενοποίηση είναι ένα μέρος του σχεδίου αυτού».

 

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness