Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΑΕΚ: Πρώτος σε συμμετοχές ο Γιόχανσον, πρώτος σε λεπτά ο Γκάλο

Για πρώτη φορά στην εν Ελλάδι καριέρα του, ο Γιάκομπ Γιόχανσον έμεινε στον πάγκο σε αγώνα πρωταθλήματος της ΑΕΚ. Ο Σουηδός προερχόταν από τραυματισμό (διάστρεμμα) και το ματς με τον Πανθρακικό αποτέλεσε καλή ευκαιρία για ξεκούραση, καθώς μένουν δέκα αγώνες (τέσσερις στην κανονική περίοδο, έξι στα play off) για να εκπληρώσει η ΑΕΚ τους στόχους της. Η παρουσία του Σουηδού, «φρέσκου» και υγιή, είναι επιβεβλημένη.

Δεν υπάρχει πλέον κανείς «κιτρινόμαυρος» που να έχει παίξει και στους 26 αγώνες της Super League που έχουν διεξαχθεί, καθώς ο Γιόχανσον ήταν ο μοναδικός που κρατούσε το «απόλυτο» στις συμμετοχές. Διατηρεί, μεν, την πρώτη θέση με 25 συμμετοχές, αλλά στα λεπτά υπερτερεί πλέον ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Συνολικά ο Γκουστάβο Πογέτ και ο προκάτοχός του, Τραϊανός Δέλλας, έχουν χρησιμοποιήσει 25 παίκτες στους τελευταίους επτά μήνες, από την έναρξη δηλαδή της σεζόν 2015/16 και μέχρι και την 26η αγωνιστική.

(ΠΗΓΗ ΑΠΕ)

    

 

Απόψεις

Γράφει ο Χ.Τ. ο Βιτ’λιώτης Φθινόπωρο και τον καιρόΤον βάψαν πάλι γκρίζοΚαι με της πένας το φακόΣας τον φωτογραφίζω.Τα φύλλα δέστε πλένονταιΜε τ’ ουρανού το δάκρυΣαν...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων