Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

"Χ"ρυσό βαθμό απέσπασε ο ΠΑΣ Λαμία στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης

Ισόπαλος, χωρίς τέρματα, ολοκληρώθηκε ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Αστέρα Τρίπολης που διεξήχθη στο ΔΑΚ της φθιωτικής πρωτεύουσας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, με τους "κυανόλευκους" να παίρνουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, από τη στιγμή ειδικά που έπαιζαν από το 30' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βάντερσον Σκαρντοβέλι με 2η κίτρινη για φάουλ. 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Δημούτσος, Σκόνδρας, Επστάιν, Βάντερσον.
 
AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς.
 
 
Η εξέλιξη του α' ημιχρόνου: 
 
1' Έναρξη του αγώνα 
 
5' Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα για τη Λαμία, όταν από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου από τα δεξιά, ο Καραμάνος πήρε την κεφαλιά δίνοντας στον Μπαράλες στο δεύτερο δοκάρι, που προσπάθησε να κάνει την κεφαλιά υπό την πίεση αμυντικού των Αρκάδων, αλλά απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.
 
15' Πολύ καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπερτόλιο για την Λαμία, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου. 
 
22' Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι και για τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Κυριακόπουλο να κάνει το σουτ από την περιοχή και τη μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ, αφού βρήκε σε σώμα αμυνόμενου.
 
25' Πολύ καλή ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τόνσο έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Μελίσσα. 
 
30' Αποβολή για τη Λαμία. Οι "κυανόλευκοι" συνεχίζουν με 10 παίκτες τον αγώνα, λόγω της αποβολής του Βάντερσον, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.  
 
31' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόνσο για τον Αστέρα, εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε εντυπωσιακά ο Μελίσσας. 
 
32' Κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μελίσσα, σε άλλη μία πολύ καλή ευκαιρία των Αρκάδων στο παιχνίδι. 
 
34' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Λαμία να ανοίξει το σκορ, όταν από απόμακρυνση της μπάλας από τον Πασαλίδη με το κεφάλι, η μπάλα έφτασε στον Δημούτσο και αυτός έκανε το σουτ στην κίνηση, με τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.
 
39' Ο Καλτσάς έπιασε το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μελίσσα. 
 
45+1' Τέλος του α' ημιχρόνου
 
 
46' Έναρξη β' ημιχρόνου 
 
46' Αλλαγή για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Τσιλιανίδης πέρασε στη θέση του Ορτέγκα Μαρτίνεθ.
 
46' Μακρινό σουτ του Μπαράλες για τη Λαμία για τη Λαμία, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Παπαδόπουλος. 
 
47' Αλλαγή για τον ΠΑΣ Λαμία. Ο Ρόμανιτς πέρασε στη θέση του Καραμάνου.
 
51' Δυνατό σουτ του Μανιά από μακριά, έδιωξε ο Μελίσσας εντυπωσιακά, σε μία ακόμη καλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι. 
 
55' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιλιανίδη για τον Αστέρα Τρίπολής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
 
58' Σουτ του Ιγκλέσιας για τον Αστέρα, η μπάλα κατέληξε άουτ. 
 
60' Πλασέ του Μανιά από πλάγια θέση, μέσα στην περιοχή της Λαμίας, έδιωξε σε κόρνερ ο Μελίσσας.  
 
75' κόρνερ για τον Αστέρα κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου θα διώξει δύσκολα ο Μελίσσας η φάση δεν έχει τελειώσει σουτ από τον Πασαλίδη θα πει ξανά όχι ο Μελίσσας 
 
78' Αλλαγή για τον ΠΑΣ Λαμία. Ο Οσμάν πέρασε στη θέση του Σκόνδρα.
 
78΄Διαμαρτυρίες του Αστέρα Τρίπολης για περίπτωση χέρι του Επστάιν.
 
81' Κεφαλιά του Μπαράλες για τη Λαμία, η μπάλα πέρασε άουτ.  
 
83' Αλλαγή για τη Λαμία. Ο Ασίγμπα στη θέση του Μπερόλιο.
 
90+2' Διαμαρτυρίες από τους "κυανόλευκους" αυτή τη φορά, για τράβηγμα του Ρόμανιτς στην περιοχή του Αστέρα. 
 
90+3' Αποβολή και για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πασαλίδης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. 
 
90+4' Τέλος της αναμέτρησης.