Σε επιφυλακή Περιφέρεια, Δήμος και Αστυνομία για την υπερχείλιση του Σπερχειού
Σε επιφυλακή παραμένουν οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας στο νομό Φθιώτιδας, καθώς αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο. Προβλήματα δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων, με αποτέλεσμα να ανεβεί η στάθμη των νερών του Σπερχειού και η Αστυνομία να αναγκαστεί να διακόψει προσωρινά την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη γέφυρα προς Φραντζή και Γοργοπόταμο.
Συγκεκριμένα για προληπτικούς λόγους, λόγω υπερχείλισης του Σπερχειού, στη θέση Φρατζόμυλος, διακόπηκε προσωρινά την Πέμπτη η κυκλοφορία στο δρόμο Λαμίας - Φραντζή.
Τα νερά του φουσκωμένου Σπερχειού εξακολουθούν να υπάρχουν στο οδόστρωμα αλλά οι αρχές παρακολουθούν συνεχώς τη στάθμη του ποταμού, μένοντας σε ετοιμότητα για να τον ξανακλείσουν, αν χρειαστεί.