Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

εξ...άρσεις! Στερνή μου γνώση...

@Έχουμε μπερδευτεί με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.  Αναφέρεται στο θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών και ζητά την επιστροφή τους στο εθνικό σύστημα υγείας. Είμαστε λέει υπέρ του εμβολιασμού γιατί όπως εξηγεί ''στους εμβολιασμούς οφείλουμε την σημερινή επιδημιολογική κατάσταση της χώρας των ήπιων μεταλλάξεων του ιού,  αλλά κατά της υποχρεωτικότητας''.

Με δεδομένο ότι δεν ισχύουν περιοριστικά μέτρα και το εμβόλιο απεδείχθη ότι σε προστατεύει από τη βαριά νόσηση, όχι όμως από την νόσηση και τη μετάδοση δεν υπάρχει,  σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ,  κανένα υγειονομικό όφελος να συνεχίζονται οι αναστολές εργασίας.

Τα καλύτερα όμως ακολουθούν : '' Όταν το 97% των υγειονομικών και το 95% της κοινωνίας έχει εμβολιαστεί δεν μπορούμε,  λέει εμείς να αποδεχθούμε ότι τα εμβόλια σκοτώνουν ότι κρύβουν τσιπάκια παρακολούθησης ότι είναι του αντίχριστου κλπ. Η ΠΟΕΔΗΝ δεν εκφράζει τις δεισιδαιμονίες κατά των εμβολίων. Δεν δεχόμαστε να μας οδηγούν οι πνευματικοί και ιερείς που ξεφυτρώνουν στις κινητοποιήσεις των ανεμβολίαστων.

 Αλήθεια σε τι βοηθάει την επίλυση του αιτήματος τα αραδιασμένα εικονίσματα επί μήνες σε όλα τα παράθυρα του Υπουργείου Υγείας και τα αναμμένα καντήλια.

 Δεν είμαστε με αυτούς που προπαγανδίζουν ότι τα εμβόλια σκοτώνουν με τους αρνητές του κορωνοϊού. Είμαστε με τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναστολή και θέλουν την κατάργηση της υποχρεωτικότητας''.

Αναρωτήθηκαν ποτέ όμως οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ,  πως υποστηρίζοντας μια μικρή μειοψηφία ανεμβολίαστων υγειονομικών,  έριχναν νερό στο μύλο των κάθε λογής ψεκασμένων που διακινούσαν με ευκολία τις παλαβές αντιεμβολιαστικές θεωρίες τους ;

Στερνή μου γνώση θα μου πείτε.  Ναι αλλά ας μην ενοχλούνται σήμερα γιατί κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το γενικότερο κλίμα και προσπάθησαν να ταυτίσουν την δράση της ΠΟΕΔΗΝ αποκλειστικά και μόνο με τους ανεμβολίαστους.