Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τιμώντας την επανάσταση...

Με 50 εκατομμύρια ευρώ θα συμμετάσχει και το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης “ στις επετειακές δράσεις για τα 200 χρόνια της επανάστασης. Όπως διαβάζουμε πρόκειται για εκδηλώσεις που θα γίνουν σε όλη τη χώρα.

Μάλιστα, όπως προαναγγέλλει ο ο συντοπίτης μας υπουργός, οι δράσεις θα ενταθούν μέσα στον Απρίλιο και τον Μάιο, ενώ θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της Αυτοδιοίκησης ψηφιακά μουσεία, ιστορικές διαδρομές, ανάδειξη ιστορικών μνημείων του αγώνα και άλλα έργα ιστορικής μνήμης.

Περιμένουμε με ανυπομονησία εμείς εδώ στη Λαμία, να ανακοινωθεί η χρηματοδότηση της μελέτης για τη δημιουργία ενός κτιρίου ιστορικής ενημέρωσης στην εμβληματική γέφυρα της Αλαμάνας, που θα φιλοξενεί την ψηφιακή τεκμηρίωση των γεγονότων της μάχης καθώς και την διαμόρφωση και ανάπλαση του ευρύτερου χώρου με ταυτόχρονη μεταφορά της υφιστάμενης προτομής του Αθανασίου Διάκου σε περίοπτη και προβεβλημένη θέση.

 

    

Απόψεις

• Από τις ειδήσεις:Λένε: Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι εμβολιασμοί (δηλαδή σχεδόν το 40% του πληθυσμού)Ταυτόχρονα λένε: Εκτιμάται ότι έως το τέλος Ιουνίου θα φτάσουμε...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness