Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΛΑΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ TO ERASMUS+ ON LINEΣτο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο «TEAM, Tolerant Europeans Achieve More» , διεξήχθη με επιτυχία, η διαδικτυακή κινητικότητα με διοργανώτρια χώρα τη Ρουμανία, από τις 22/2/2021 έως τις 26/2/21.

Συντονιστικό σχολείο του προγράμματος είναι το Privatschule Regina Stein, από τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας και συμμετέχουσες χώρες είναι: Ελλάδα, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Λετονία.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο τη συμπερίληψη, την ένταξη μαθητών με διαφορετικότητα.

Οι μαθητές συνεργάστηκαν σε ομάδες αποτελούμενες από όλες τις χώρες εταίρους και είχαν την δυνατότητα μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις, να γνωρίσουν νέο λεξιλόγιο καθώς και καθημερινές συνήθειες των συμμαθητών τους, να μοιραστούν και να ανταλλάξουν απόψεις με τουςσυμμετέχοντες από τις 6 χώρες της Ευρώπης.

Καθ ́όλη τη διάρκεια της επιμόρφωσης στη διαδικτυακή κινητικότητα, έγιναν πολιτιστικές παρουσιάσεις της διοργανώτριας χώρας, Ρουμανίας.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με καθημερινή τηλεκπαίδευση, παρουσιάσεις, ανταλλαγή απόψεων και συνεργασίες με χρήση διαδικτυακών εργαλείων. Η επόμενη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την εβδομάδα από 12 έως 16 Απριλίου με διοργανώτρια χώρα την Πολωνία.

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness