Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Λαμιώτης επιχειρηματίας εχασε τη μάχη με τον κορωνοιό

Μακραίνει η λίστα με τους θανάτους απο κορωνοιό στην πόλη της Λαμίας . Ενας  Λαμιώτης επιχειρηματίας που για πολλές ημέρες εδινε σκληρή μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος στη ΜΕΘ , τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε σήμερα στο Νοσοκομείο Λαμίας . Ο ατυχος επιχειρηματίας δραστηριοποιούνταν τα τελευταία χρόνια στο χώρο της εστίασης και διατηρούσε πολύ  γνωστό κατάστημα στο κέντρο της πόλης . Εντεκα ακόμη συμπολίτες μας παραμένουν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας , ενω 35 ακόμη ανθρωποι που εχουν νοσήσει απο κορωνοιό νοσηλεύονται  στη μονάδα covid στο Πέτρινο κτήριο .

Η περιοχή μας εξακολουθεί να απειλείται απο τον κορωνοιό . 25 νέα κρούσματα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ στην Φθιώτιδα . Διψήφιος μετά από   πολλές ημέρες ο αριθμός των νέων μολύνσεων στην Περιφέρεια  Στερεάς με τον Οργανισμό να ανακοινώνει 98 νέα κρούσματα : 25 στην Φθιώτιδα , 6 στην Φωκίδα , 31 στην Βοιωτία , 35 στην Εύβοια και 1 στην Ευρυτανία .

 

 

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων