Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δεν τους κάνει τα χατήρια!

Παρατηρούμε τελευταία ότι δεν υπάρχει συζήτηση περί ανασχηματισμού στα έντυπα και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης δίχως αναφορά στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν βολεύονται με το να βλέπουν τον Χρήστο Σταϊκούρα να κατέχει μια εκ των υψηλότερων κυβερνητικών θέσεων και πιέζουν με τον τρόπο τους για μια αντικατάσταση.

Ο λόγος μάλλον προφανής. δεν τους κάνει τα χατίρια. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η πρεμούρα τους που δεν διστάζουν να αναφέρονται εμμέσως πλην σαφώς και στο όνομα του υπουργού που θέλουν να δουν να κάθεται στην καρέκλα του υπουργείου Οικονομικών.

Ίσως το έργο του ...πριονίσματος να ήταν πιο εύκολο γι' αυτούς τους καλοθελητές που “νοιάζονται” σφόδρα για το καλό της κυβέρνησης, αν δεν τους χαλούσαν τα σχέδια τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων.

Τι δείχνουν αυτά τα ευρήματα ; Ότι η σημερινή κυβέρνηση καταγράφει τις καλύτερες επιδόσεις στον τομέα της οικονομίας.

Στον τομέα της οικονομίας συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές γνώμες των πολιτών και στην τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε το Σαββατοκύριακο.

Όπως είπαμε όμως τα σενάρια αυτά ανακυκλώνονται συνεχώς κάθε φορά που γίνεται συζήτηση για ανασχηματισμό. Τα ίδια ακούγαμε και πέρυσι τον Ιανουάριο, αλλά όλα αυτά τα σενάρια για αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών, διαψεύστηκαν δια στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή απέδωσε τα εύσημα στον κ. Σταϊκούρα για την σημαντική δουλειά που έχει κάνει στην οικονομία και λίγες ημέρες αργότερα στον ανασχηματισμό του Ιανουαρίου, διατήρησε τον βουλευτή Φθιώτιδας στη θέση του “τσάρου” της ελληνικής οικονομίας.
 

 

 

    

randomness