Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Διαμαρτυρία έξω από το κατάστημα ΕΛΤΑ Μαλεσίνας

Διαμαρτυρία έξω από το κατάστημα ΕΛΤΑ Μαλεσίνας πραγματοποίησε σήμερα το Εργατικο Kέντρο ΠΕ Φθιώτιδας  και το σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία . Συνδικαλιστές και εργαζόμενοι εξέφρασαν   την αγανακτηση τους για την υποβάθμιση των ΕΛΤΑ που αυτομάτως σημαίνει την υποβάθμιση όλης της περιοχής. Το κατάστημα ΕΛΤΑ Μαλεσινας εξυπηρετεί Μαλεσίνα , Μαρτινο , Λάρυμνα , Θεολόγο , το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ και όλα τα γύρω χωριά σε αλληλογραφία αλλά και τραπεζικές συναλλαγές γιατί όλα τα τραπεζικά καταστήματα έχουν κλείσει. Καταγγέλουμε τη διοίκηση των ΕΛΤΑ που μετατρέπει το κατάστημα Μαλεσινας σε θυρίδα με λειτουργία μόνο για δυο μέρες και μόνο για δυο ώρες την ημέρα , τόνισε η πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας Σοφία Ανεστοπούλου που είχε την πρωτοβουλία της κινητοποίησης .

''Για μια ακόμη φορά την πληρωνουν οι εργαζόμενοι οι συνταξιουχοι και γενικότερα οι πολίτες της περιοχής. Απαιτούμε την επαναλειτουργια του καταστήματος ΕΛΤΑ Μαλεσίνας'' σημείωσε η κ. Ανεστοπούλου .

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...
randomness