Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Διώξεις συνδικαλιστών στην ΕΑΒ καταγγέλλει το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας στηρίζει τους συνδικαλιστές της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, ενάντια στις απαράδεκτες , οπως αναφέρει , διώξεις της διοίκησης της εταιρείας.

Διώξεις που προήλθαν μετά από διαμαρτυρίες για την προσπάθεια απαξίωσης των εγκαταστάσεων και της τεχνογνωσίας του προσωπικού, φέρνοντας στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα της επιχείρησης.

Όταν σε μία κρατική επιχείρηση, η διοίκηση προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να σταματήσει τη φωνή των συνδικαλιστών και μέσα από αγωγές και μηνύσεις επιδιώκει την οικονομική εξόντωση του προσωπικού της, ζητώντας το απαράδεκτο ποσό των 532.336€, αναρωτιόμαστε τι επικρατεί στον ιδιωτικό τομέα.

Η συνειδητή απαξίωση των εγκαταστάσεων και της τεχνογνωσίας ενός εξειδικευμένου προσωπικού και η προσπάθεια φίμωσης κάθε φωνής αντίστασης ενάντια στη σκανδαλώδη λειτουργία μιας κρατικής επιχείρησης δε θα περάσει τρομοκρατώντας τη συνδικαλιστική δράση.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας βρίσκεται στο πλευρό όλων των εργαζομένων της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας και ζητάει να αποσυρθεί άμεσα η αγωγή κατά των πέντε συνδικαλιστών.

Το συνδικαλιστικό κίνημα θα βρίσκεται σύσσωμο απέναντι σε τέτοιες απαράδεκτες, αντεργατικές και προκλητικές ενέργειες.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει.

 

    

 

randomness