Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εχασαν τη μάχη με τον κορωνοιό μια 87χρονη γυναίκα και ενας 45χρονος απο τις Θερμοπύλες

Δύο ακομη συνανθρωποί μας εχασαν τη ζωή τους τις ημέρες του Πάσχα απο κορωνοιό . Σήμερα τα ξημερώματα εφυγε απο τη ζωή μια 87χρονη γυναίκα που είχε νοσήσει απο κορωνοιό και τις τελευταίες 15 ημέρες νοσηλευόταν στο Πέτρινο του Νοσοκομείου Λαμίας .

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε επιπλοκές και δυστυχώς τα ξημερώματα κατέληξε στο Νοσοκομείο Λαμίας . 
 Τη μάχη με τον κορωνοιό εχασε και ενας 45χρονος , που ηταν εκκλησιαστικός επίτροπος στις Θερμοπύλες .
Μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα από τους δικούς του σε κωματώδη κατάσταση στα επείγοντα του νοσοκομείου χωρίς όμως γιατροί και νοσηλευτές να μπορέσουν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο  45χρονος είχε υποκείμενο καρδιακό νόσημα και στη στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας αισθάνθηκε αδιαθεσία και εντονη κόπωση .

Το τεστ που εγινε μετα τον θανατό του ,έδειξε ότι είχε μολυνθεί από κορονοιό και αυτό έθεσε σε συναγερμό τις υγειονομικές υπηρεσίες του ΕΟΔΥ . .

Ο Δήμος Λαμιέων ενημέρωσε τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας  , να μείνουν  στα σπίτια τους ενώ ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του 45χρονου .

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων