Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Εκλογικός πυρετός στην Περιφέρεια Στερεάς - Ηλίας Σανίδας: «Η Περιφερειακή Διεύθυνση Φθιώτιδας είναι έτοιμη για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών»

Έτοιμη δηλώνει η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 25 Ιουνίου.
Τα συνεργεία της Περιφέρειας Στερεάς προετοιμάζονται με πυρετώδες ρυθμούς και από χθες ξεκίνησε η διανομή των φακέλων και των ψηφοδελτίων στις έδρες των Δήμων οι οποίοι με την σειρά τους θα τα μοιράσουν σε εφορευτικές επιτροπές και δικαστικούς αντιπροσώπους.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας επισκέφθηκε χθες όλα τα εκλογικά συνεργεία και δήλωσε  ότι η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας είναι έτοιμη για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.
Στην Φθιώτιδα θα λειτουργήσουν 358 εκλογικά τμήματα, ενώ και σε αυτές τις εκλογές αναμένεται να έχουμε πολύ νωρίς αποτελέσματα καθώς θα χρησιμοποιηθεί και πάλι το σύστημα ασφαλούς μετάδοσης αποτελεσμάτων.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness