Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εμπιστοσύνη και αναγνώριση !

 
 
Παρατηρούσαμε τελευταία οτι δεν υπήρχε συζήτηση περι ανασχηματισμού στα εντυπα και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης δίχως αναφορά στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταικούρα . Φαίνεται οτι κάποιοι δεν βολεύονται με το να βλέπουν τον Χρήστο Σταικούρα να κατέχει μια εκ των υψηλότερων κυβερνητικών θέσεων και πιέζουν με τον τρόπο τους για μια αντικατάσταση . Ο λόγος μάλλον προφανής . δεν τους κάνει τα χατίρια . Μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η πρεμούρα τους που δεν διστάζουν να αναφέρονται εμμέσως πλήν σαφώς και στο ονομα του υπουργού που θέλουν να δούν να κάθεται στην καρέκλα του υπουργείου Οικονομικών . Ισως το εργο του ...πριονίσματος να ηταν πιο εύκολο γι'αυτούς τους καλοθελητές που ''νοιάζονται'' σφόδρα για το καλό της κυβέρνησης , αν δεν τους χαλούσαν τα σχέδια τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων . Τι δείχνουν αυτά τα ευρήματα ; Οτι η σημερινή κυβέρνηση καταγράφει τις καλύτερες επιδόσεις στον τομέα της οικονομίας . Στον τομέα της οικονομίας συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές γνώμες των πολιτών και στην τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε το Σαββατοκύριακο .
Οπως είπαμε ομως τα σενάρια αυτά ανακυκλώνονται συνεχώς κάθε φορά που γίνεται συζήτηση για ανασχηματισμό . Τα ιδια ακούγαμε και πέρυσι τον Ιανουάριο , αλλά ολα αυτά τα σενάρια για αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών , διαψεύστηκαν δια στόματος του ιδιου του πρωθυπουργού , ο οποίος μιλώντας στη Βουλή τον περασμένο Ιανουάριο απέδιδε τα εύσημα στον κ. Σταικούρα για την σημαντική δουλειά που εχει κάνει στην οικονομία και λίγες ημέρες αργότερα στον ανασχηματισμό της κυβερνησής του , διατήρησε τον βουλευτή Φθιώτιδας στη θέση του ''τσάρου'' της ελληνικής οικονομίας . Αλλά και ο νέος ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε χθες απο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο χαρακτηρίζεται απο το στοιχείο της αναγνώρισης από τον πρωθυπουργό του θετικού εργου του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταικούρα και συνολικά των στελεχών που συγκροτούν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης .
 
                                                                                                                                                                                     Χρήστος Αλεξανδρής
 

                                                                                                                                                                                           Δημοσιογράφος  

 
 

    

Απόψεις

Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣΟίστρος υποψηφιοτήτων σε ΚΙΝΑΛ / ΠΑΣΟΚ. Προφανώς και δεν είναι κακό. Εκτός και εάν πρόκειται μόνο για τις μύχιες επιθυμίες κάποιων ή τις...