Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εμβολιασμός από Κινητή Μονάδα σε απομακρυσμένες περιοχές του Δομοκού

Συνάντηση με το Διοικητή της 5ης Υ.Π.Ε.  Φώτη Σερέτη στη Λάρισα, είχε ο Δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος . Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν  θέματα που αφορούν το Κέντρο Υγείας  Δομοκού και αναζητήθηκαν  λύσεις που θα διευκολύνουν την εξυπηρέτηση των δημοτών .
Αναλυτικά προγραμματίστηκαν:
1. Ο εξοπλισμός του μικροβιολογικού εργαστηρίου από τις αρχές του επόμενου έτους (2022), μετά και την έλευση της νέας Ιατρού-Μικροβιολόγου, έτσι ώστε να υλοποιούνται όλες οι βασικές αιματολογικές εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Δομοκού.
2. Η άμεση λειτουργία του ακτινολογικού τμήματος με τη βοήθεια εξωτερικού συνεργάτη, μέχρι την πλήρωση της θέσης με μόνιμο Π.Ε. ή Τ.Ε. Ραδιολόγο/Ακτινολόγο ή Δ.Ε. Χειριστή/Εμφανιστή.
3. Επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Υγείας στο Δήμο μας για τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας επί τόπου, σε απομακρυσμένες Κοινότητες, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στο Κ.Υ. Δομοκού ή σε κάποιο άλλο Νοσοκομείο. Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί με εμβόλιο της εταιρείας Pfizer.
Επίσης ενημερωθήκαμε σχετικά με τις θέσεις Ιατρών και Νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή για το Κ.Υ. Δομοκού.

    

randomness